(introductie)KNA Specialist Conserveren,
registratienummer: 258862

Geregistreerd in het
Actorregister Archeologie

aangesloten bij de VOiA

Welkom op de website van BR-Restauratie.

BR-Restauratie is de aangewezen partij, voor snelle en vakkundige restauratie en conservering van archeologische objecten en aanverwante voorwerpen.
Niet in de laatste plaats willen we hier nog aan toevoegen, dat we werken tegen zeer scherpe tarieven.

We werken volledig volgens de laatste inzichten en conform de richtlijnen van de provinciale archeologische depots en we hebben hier reeds jarenlange ervaring mee.

Onze specialisatie ligt op het gebied van non-ferro metaal (koper, brons, messing, samac, zilver, billion, lood, tin en goud) maar we verzorgen ook al uw andere restauratie- en conserveringswerk.

Doordat we nauw samenwerken met andere specialisten en restauratieateliers, beschikken we over uitgebreide expertise en kunnen we bovendien zeer scherpe tarieven hanteren.

We werken voor archeologische bedrijven, archeologische diensten, archeologische depots, archeologische werkgroepen, universiteiten, musea, maar uiteraard ook voor particulieren.

Om u zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn, kunnen we het vondstmateriaal eventueel ook binnen een dag bij u op komen halen. We doen dit al tegen een vergoeding van €0,19 per kilometer en dit geldt voor de gehele BeNeLux.
Ook kan het vondstmateriaal na de restauratie weer bij u worden terugbezorgd.

Om u in deze tijd, waarin de archeologie het op financieel gebied toch al zwaar heeft, nog wat verder tegemoet te komen zijn de kosten van het halen en het brengen vanaf 50 objecten voor rekening van BR-Restauratie.
Ditzelfde geldt ook voor de kosten van het restauratierapport en het fotomateriaal (foto's vóór en na de restauratie/conservering).

Vanaf 22 juni 2017 is BR-Restauratie officieel geregistreerd in het 'Actorregister Archeologie'.
Dit houdt in dat ons bedrijf is getoetst door de 'Stichting Infrastructuur Kwaliteitsborging Bodembeheer' (SIKB) en uiteraard met positief resultaat.

Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende informatie of een offerte, of kijkt u nog eens verder op onze website.